O nasKarieraNa prezentDoświadczenia Specjalne
Pomoc
PL
Icon arrow
Icon hamburger
Restauracje#ChefsMenuFestiwaleMagazyn Weekly
Logowanie
Icon search
DanioSpis
Odkryj z Bliskimi jak najwięcej restauracji!

Jeżeli chcesz zobaczyć klasyczną listę restauracji, kliknij niżej:
Zobacz listę restauracji
Icon search
Wszystkie dania
Przystawka
Danie główne
Deser
amuse-bouche pieczywo Scoria | palone masło Ser stracciatella | grillowana papryka | trufla | croutons Krem z dyni | pieczone jabłko | imbir | ciastko dyniowe Makaron Linguine | świeża trufla | emulsja maślana Halibut | kapusta | duxelle | fenkuł pre dessert Lody z palonego masła | kruszonka migdałowa | cukier strzelający petit four
amuse-bouche pieczywo Scoria | palone masło Tatar wołowy | czarny czosnek | piklowana szalotka | kremowe żółtko Krem z dyni | pieczone jabłko | imbir | ciastko dyniowe Halibut | kapusta | guanciale | duxelle | fenkuł Rossini Scoria | polędwica wołowa | foie gras purée ziemniaczane z truflą | smardze | szalotka | demi glace pre dessert Lody z palonego masła | kruszonka migdałowa | cukier strzelający petit four
Boczek pieczony 48 godzin podany z konfiturą z czerwonej cebuli, purée z jabłek, selerem naciowym, musztardą francuską i żytnimi podpłomykami
Buraczany mus bawarski / karmelizowane orzechy pekan / chutney z hiszpańskiej figi / szpinak / dressing cytrusowy
Carpaccio z buraka, czyli cienko krojone plastry soczystego buraka z parmezanem, pomidorami koktajlowymi, prażonymi pestkami dyni i świeżą rukolą
Carpaccio z marynowanej gruszki na kremie patissiere w aromacie kwiatu czarnego bzu
Cepeliny z grzybami i soczewicą, a do tego piana z wędzonego sera, pasternak i szczypiorek
Ceviche z łososia marynowane w occie z marakui na orzechowej salsie
Chrupiące pierożki wonton z mieloną wieprzowiną i kimchi, podane z dressingiem ponzu
Chrupiące pierożki wonton z pieczoną dynią i wędzonym tofu, podane z dressingiem ponzu (vegan)
  • Logo Food Business Award
  • Logo Aig Multimedia Award
  • Logo E-gazele Award
  • Logo Brief Award
  • Logo Environmentally friendly concept Award