O nasKarieraNa prezentDoświadczenia Specjalne
Pomoc
PL
Icon arrow
Icon hamburger
Restauracje#ChefsMenuFestiwaleMagazyn Weekly
Logowanie
Icon search
DanioSpis
Odkryj z Bliskimi jak najwięcej restauracji!

Jeżeli chcesz zobaczyć klasyczną listę restauracji, kliknij niżej:
Zobacz listę restauracji
Icon search
Wszystkie dania
Przystawka
Danie główne
Deser
ANTYCUCHOS Z BOCZKU TERIYAKI Podane na puree z ziemniaków aji i guacamole. Z salsą z ogórka i chimichurri. Z dodatkiem chilli crispy.
Baladi dutch baby Fallafel z buraka na dwukolorowym puree warzywnym podany w dutch baby z sosem z granatu, pestkami granatu i kolendrą
Beef Harira Pomidory, soczewicą, cieciorka, marchewka, wołowina, lekko pikantna marokańska zupa
BEZA lody waniliowe, konfitura rabarbarowa, posypka piernikowa
Biszkopt: biszkopt cytrynowo-tymiankowy, mus z owoców leśnych, jeżyny, szczawik zajęczy, kwaśna śmietana ślubowska.
Biszkopt: biszkopt cytrynowo-tymiankowy, mus z owoców leśnych, jeżyny, szczawik zajęczy, kwaśna śmietana ślubowska.
BISZKOPT Z COULIS GRUSZKOWYM mascarpone, puder z buraka, chips z gruszki
BISZKOPT Z COULIS GRUSZKOWYM mascarpone, puder z buraka, chips z gruszki
Boczek rolowany, krokiet z twarogu i ziemniaków, sos z derenia, karmelizowane jabłko z piernikiem.
BRUSCHETTA NA CHAŁCE Nduja, mascarpone, papryczka Padron, oliwki kalamata, skórka z limonki, pomidorki koktajlowe, piasek z parmezanu, oliwa ziołowa, wędzona sól morska
  • Logo Food Business Award
  • Logo Aig Multimedia Award
  • Logo E-gazele Award
  • Logo Brief Award
  • Logo Environmentally friendly concept Award