Aksamitne parfait z wątróbki drobiowej z glazurą z owoców leśnych na chrupiącej chałce z majonezem z orzechów laskowych
Aksamitny krem na bazie klasycznej zupy ogonówki z krokiecikiem wołowym i ziemniakiem z ogniska oraz olejem ziołowym
Baklava z lodami
Baklava z lodami
Bamieh: Aromatyczny gulasz - kawałki wołowiny duszone z pomidorami, czosnkiem i cebulą, połączone z charakterystycznym smakiem okry, która nadaje całości aksamitną konsystencję
Białys z pâte z gęsi
Białys: regionalna białostocka bułka o przedwojennej recepturze wpisana na listę Tradycyjnych Produktów Lokalnych.
Białys z twarożkiem
Białys: regionalna białostocka bułka o przedwojennej recepturze wpisana na listę Tradycyjnych Produktów Lokalnych.
Burger wołowy ze słoniną i chipsem z boczku, podany z frytkami stekowymi i surówką colesław
Burger z jelenia - chałka / chuntey z cebuli i jeżyny / ser Puszczy Białowieskiej / mix sałat
Burger z panierowanym camembertem / konfitura z czerwonej cebuli / kiszony arbuz / sezonowe warzywa / autorski sos