O nasKarieraNa prezentDoświadczenia Specjalne
Pomoc
PL
Icon arrow
Znajdź stolik#ChefsMenuFestiwaleMagazyn Weekly
Logowanie
Icon search
DanioSpis
Odkryj z Bliskimi jak najwięcej restauracji!

Jeżeli chcesz zobaczyć klasyczną listę restauracji, kliknij niżej:
Zobacz listę restauracji
Icon search
Wszystkie dania
Przystawka
Danie główne
Deser
Icon chevron-right
2 rodzaje curry: Butter Chicken - przedstawiać chyba nie trzeba. Nasz powstaje z długogotowanych pomidorów, naszej masali, masła i pasty z orzchów nerkowca, a kurczak jest macerowany i krótko zapiekany w piecu tandoor. Danie słodkie, a za razem lekko wytrawne. Gulmi - curry z pogranicza Nepalu i Tybetu. Panierowane w mące grochowej kawałki piersi kurczaka i smażone na woku brokuły, papryka, cebula, cukinia, pieczarki, pikantnie przyprawione czosnkiem, imbirem i kolendrą Dodatki: Butter naan - chleb pszenny z palonym masłem Jeera rice - ryż basmati smażony z kminem i kurkumą Chore tamatar & Kheeray - podsmażone z nasionami musztardowca pomidorki koktajlowe i ogórek Papadam - chrupiący naleśnik z kminkiem Chutneys: Zielony - imbir, mięta, kolendra Czerwony - słodko-kwaśny z gotowanego tamaryndowca Raita - nasz jogurt naturalny z czarną solą
2 rodzaje curry: Shai paneer - czyli słynny butter chicken dla wegetarian. Curry powstaje z długogotowanych pomidorów, naszej masali, masła i pasty z orzechów nerkowca, podawane z domowym serem paneer Aloo Bhutta Saag Palak Gotowany i krótko podsmażony ziemniak w połączeniu z podsmażanymi liśćmi szpinaku, „baby” kukurydzy, cebulki i czosnku Dodatki: Roti - chleb z mąki razowej Ryż basmati Warzywa piklowane naszej własnej produkcji Papadam - chrupiący naleśnik z kminkiem Chutneys: Zielony - imbir, mięta, kolendra Czerwony - słodko-kwaśny z gotowanego tamaryndowca Raita - nasz jogurt naturalny z czarną solą
Adżapsandali - duszone warzywa w przyprawach gruzińskich (bakłażan, papryka kolorowa, pomidor, cebula)
Affogato Espresso / lody waniliowe PREZENT! Dla pierwszych Foodies klasyczna Pepsi Twist 0,5l na wynos na koniec rezerwacji. Spiesz się, liczba ograniczona! (do wyczerpania zapasów, dostępność butelek zależna od terminu wizyty w restauracji).
Aksamitna wątróbka drobiowa podana z kremowym gratin ziemniaczanym o subtelnym aromacie trufli, całość dopełnia delikatna oliwa marchewkowa oraz orzeźwiający żel z jabłek Granny Smith, tworząc harmonijną kompozycję smaków
Aksamitne pâté z wątróbki na grzance z chałki / żel z malin i martini fiero
Aksamitne tiramisu pistacjowe PREZENT! Dla pierwszych Foodies klasyczna Pepsi Twist 0,5l na wynos na koniec rezerwacji. Spiesz się, liczba ograniczona! (do wyczerpania zapasów, dostępność butelek zależna od terminu wizyty w restauracji)
Aloo Tama - dall z fasoli czarne oczko, bambusa i ziemniaków podane z ryżem Basmati i pieczywem Naan oraz sałatką
Arancini / dynia hokkaido / ser kozi / parmezan
Arancini z dorsza, cytrynowe aioli, zioła Codfish arancini, lemon aioli, herbs
  • Logo Food Business Award
  • Logo Aig Multimedia Award
  • Logo E-gazele Award
  • Logo Brief Award
  • Logo Environmentally friendly concept Award