Al Fuego | RestaurantClub
Restaurant Week

Al Fuego

Info

Restaurant Week

restauracja

Kuchnia i dania

śródziemnomorska

Atmosfera

casual / swobodna

Średnia cena / 2 Gości

60 - 80 zł

Chef kuchni

Marcin Lesiak

Godziny otwarcia

Piątek13:00 – 23:00
Więcej
Sobota13:00 – 23:00
Niedziela13:00 – 21:00
Poniedziałek13:00 – 19:00
Wtorek13:00 – 22:00
Środa13:00 – 22:00
Czwartek13:00 – 22:00
Al Fuego to restauracja na Żoliborzu na terenie Defabryki. Poza świetną kuchnią, w której spotkają się smaki kolorowej Ameryki Południowej, eleganckiej Hiszpanii i wracającej do...
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Martini Fiero & KINLEY Tonic Water
W prezencie cocktail od Partnera na bazie Martini
Menu A

Przystawka: Papas arrugadas con roja picante. ( Ziemniaczki gotowane w soli)

Danie główne: Guiso de Garbanzos podane z nachos. (Aromatyczny gulasz warzywny z ciecierzycą)

Deser: Crème caramel. Tylko teraz rezerwuj to menu z rabatem -15 zł dla 3 i więcej Gości: ALFUEGO3 Szczegóły https://rclb.pl/Regul

Menu B

Przystawka: La lengua de res en salsa chimichurri. (Ozory wolowe z sosem chimichurri)

Danie główne: Pastel de choclo podane z nachos. (Duszona wołowina zapieczona z kukurydzą)

Deser: Crème caramel. Tylko teraz rezerwuj to menu z rabatem -15 zł dla 3 i więcej Gości: ALFUEGO3 Szczegóły https://rclb.pl/Regul

Rezerwacja

Twój stolik

i
2 Gości
12:00
13:45
15:30
17:15
19:00
20:45

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa
+ opłata rezerwacyjna 5,98 zł
+ 10 zł w prime time

69.99zł/Gość