Belona (Gdynia) | RestaurantClub
Restaurant Week
Chef's Menu

Belona (Gdynia)

Info

Restaurant Week

Chef's Menu

restauracja

Kuchnia i dania

hiszpańska

Atmosfera

z widokiem

Średnia cena / 2 Gości

40 - 60 zł

Chef kuchni

Adam Gruszczyński

Restaurator

Patrycja Dombrowska

Godziny otwarcia

Sobota14:30 – 21:30
Więcej
Niedziela14:30 – 21:30
PoniedziałekNieczynne
WtorekNieczynne
Środa14:30 – 21:30
Czwartek14:30 – 21:30
Piątek14:30 – 21:30
Z miłości do kuchni, inspirowani morzem, z dbałością o każdy szczegół, z najwyższej jakości produktów zawsze od wyselekcjonowanych dostawców - Gotujemy dla Was....
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Martini Fiero & KINLEY Tonic Water
Cocktail powitalny od Partnerów Festiwalu w prezencie
Menu A

Przystawka: Duszona gruszka w porto i cytrusach, na sałatce z cykorią orzechami włoskimi i serem pleśniowym

Danie główne: Camembert zapiekany w cieście, konfitura z czerwonej cebuli, sałatka z rukoli oliwa tymiankowa i pasta z zapiekanego czosnku

Deser: Ciasto bonoffee z gorzką czekoladą

Menu B

Przystawka: Szyjki rakowe w galarecie na awokado, grillowany brioche, perły z octu balsamicznego i dressing wasabi

Danie główne: Pieczony łosoś na placuszkach z cukinii, crème fraiche z cytryną i szczypiorkiem, pesto z pietruszki i orzechów laskowych, świeża sałatka z winegret

Deser: Ciasto bonoffee z gorzką czekoladą

Menu A

Pozycja 1: Brioche z piklowanymi grzybami z sosem estragonowym i suszonym żółtkiem

Pozycja 2: Filet z jesiotra podany na sezonowych zielonych warzywach, purée z batata i ciemnym sosem

Pozycja 3: Pokruszona beza wymieszana z kremem mascarpone, lodami, musem malinowym i świeżymi owocami

Rezerwacja

Twój stolik

i
2 Gości
12:00
13:45
15:30
17:15
19:00
20:45

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa

69zł/Gość

Chef's Menu

i
2 Gości
12:30
14:15
16:00
17:45
19:30
21:15

Wybierz menu(0/2)

0

Specjalna cena festiwalowa

69zł/Gość