BykBar | RestaurantClub
Breakfast Week
Restaurant Week
Chef's Menu

BykBar

Info

Breakfast Week

Restaurant Week

Chef's Menu

restauracja

Kuchnia i dania

argentyńska

Atmosfera

casual / swobodna

Średnia cena / 2 Gości

80 - 100 zł

Chef kuchni

Aleksandra Brzezińska

Restaurator

Agnieszka Ryszawa

Godziny otwarcia

Sobota09:00 – 22:30
Więcej
Niedziela09:00 – 22:30
Poniedziałek09:00 – 20:30
Wtorek09:00 – 22:30
Środa09:00 – 22:30
Czwartek09:00 – 22:30
Piątek09:00 – 22:30
Kreatorzy dobrego smaku! Jeśli jakość składników ma dla Ciebie znaczenie to znaczy, że dobrze trafiłeś. Mamy wołowinę z prawdziwego zdarzenia. Naszą specjalnością są burgery i...
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Menu A

Śniadanie: Chałka smażona na maśle z awokado z nutą chilli, podana na jajkach sadzonych z autorskim sosem chipotle

Menu B

Śniadanie: Chałka smażona na maśle z szarpanym żebrem wołowym, podana na jajku sadzonym z płynącym serem cheddar i autorskim sosem chipotle

Martini Fiero & KINLEY Tonic Water
Cocktail powitalny od Partnerów Festiwalu w prezencie
Menu A

Przystawka: Carpaccio z pieczonego buraka w sosie balsamicznym oprószone fetą, rukolą i płatkami migdałów

Danie główne: Makaron z cukinii i marchewki w sosie śmietanowym z nutą chili i czosnku serwowany z krewetkami tygrysimi

Deser: Chałka smażona na maśle z twarogiem sernikowym z nutą wanilii, prażonych migdałów i sosem lemon curd

Menu B

Przystawka: Carpaccio wołowe skropione autorskim sosem winnym podane z rukolą i plastrem parmezanu

Danie główne: Rump stek podawany z marchewką koreańską z nutą chili i imbirem, puree ziemniaczanym z oliwą truflową oraz sosem winnym

Deser: Chałka smażona na maśle z twarogiem sernikowym z nutą wanilii, prażonych migdałów i sosem lemon curd

Menu A

Pozycja 1: Tatar z grillowanej papryki podany na grzance z dodatkiem soli maldone

Pozycja 2: Makaron z marchewki i cukinii z suszonymi pomidorami w sosie śmietanowym z nutą czosnku i chili (KETO)

Pozycja 3: Fondant czekoladowy z czekolady belgijskiej z kulką lodów waniliowych

Menu B

Pozycja 1: Tatar wołowy z dodatkami w stylu Polskim podawany na chrupiącej grzance

Pozycja 2: Rump stek podany z ziemniakami w emulsji maślanej z parmezanem i marchewką koreańską z imbirem

Pozycja 3: Fondant czekoladowy z czekolady belgijskiej z kulką lodów waniliowych

Rezerwacja

Breakfast Week

i
2 Gości
09:00
10:30

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa

33zł/Gość

Twój stolik

i
2 Gości
12:00
13:45
15:30
17:15
19:00
20:45

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa

69zł/Gość

Chef's Menu

i
2 Gości
12:30
14:15
16:00
17:45
19:30
21:15

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa

89zł/Gość