BykBar | RestaurantClub
Chef's Menu

BykBar

Info

Chef's Menu

restauracja

Kuchnia i dania

argentyńska

Atmosfera

casual / swobodna

Średnia cena / 2 Gości

80 - 100 zł

Chef kuchni

Aleksandra Brzezińska

Restaurator

Agnieszka Ryszawa

Godziny otwarcia

Poniedziałek09:00 – 20:30
Więcej
Wtorek09:00 – 22:30
Środa09:00 – 22:30
Czwartek09:00 – 22:30
Piątek09:00 – 22:30
Sobota09:00 – 22:30
Niedziela09:00 – 22:30
Kreatorzy dobrego smaku! Jeśli jakość składników ma dla Ciebie znaczenie to znaczy, że dobrze trafiłeś. Mamy wołowinę z prawdziwego zdarzenia. Naszą specjalnością są burgery i...
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Menu A

Pozycja 1: Tatar z grillowanej papryki podany na grzance z dodatkiem soli maldone

Pozycja 2: Makaron z marchewki i cukinii z suszonymi pomidorami w sosie śmietanowym z nutą czosnku i chili (KETO)

Pozycja 3: Fondant czekoladowy z czekolady belgijskiej z kulką lodów waniliowych

Menu B

Pozycja 1: Tatar wołowy z dodatkami w stylu Polskim podawany na chrupiącej grzance

Pozycja 2: Rump stek podany z ziemniakami w emulsji maślanej z parmezanem i marchewką koreańską z imbirem

Pozycja 3: Fondant czekoladowy z czekolady belgijskiej z kulką lodów waniliowych

Rezerwacja

Chef's Menu

i
2 Gości
12:30
14:15
16:00
17:45
19:30
21:15

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa

89zł/Gość