Kuchnia
azjatycka
Szef kuchni
-
Atmosfera
casual / swobodna
Rok otwarcia
2007
Regularna cena za 2 Gości
brak danych
Stół w płomieniach oraz najprawdziwsze smaki orientu tak w skrócie można opisać Restauracje Kaya. Wysoko wykwalifikowani kucharze przygotują dla Państwa najlepsze steki, drób, owoce morza oraz azjatyckie warzywa. Sushi w niebanalnej odsłonie , przygotowane z najwyższej jakości składników. Nigiri, maki, temaki, uramaki każdy znajdzie coś dla siebie. Restauracja Kaya poleca Steki Sezonowane na sucho. Zapraszamy na japońską ucztę w samym centrum Tychów.
NOWOŚĆ SHABU SHABU - japońskie danie jednogarnkowe typu nabe-mono, składające się z bardzo cienko pokrojonego mięsa wołowego i warzyw gotowanych w wodzie i maczanych następnie w sosach. W szerokim znaczeniu nazwa ta odnosi się także do wieprzowiny, drobiu i owoców morza spożywanych w ten sposób.