Włoskie aperitivo (<0,5% alk.) z pianką na bazie Vegg White - wegańskiego substytutu białka jaj.
Whisky Neat
Najczęściej nagradzana na świecie szkocka blended whisky w czystej formie.
Whisky Sour
Orzeźwiający słodko-kwaśny klasyk pełen charakteru szkockiej whisky, z dodatkiem Vegg White - wegańskiego substytutu białka jaj
Old Fashioned
Klasyczny cocktail w wyrafinowanej odsłonie, z nutą cytrusów i bittersa.
Opis restauracji
Kuchnia
polska
Szef kuchni
Robert Kondziela
Atmosfera
fine dining
Rok otwarcia
2017
Polskie arcydzieła Mateusza Gessleraㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Menu Restauracji Warszawski Sen by Mateusz Gessler przygotowane przez Szefów Kuchni Roberta Kondziela, Adriana Rogozińskiego oraz Mateusza Gesslera to starannie dobrane i skomponowane składniki potraw autorskiej kuchni polskiej. Posługujemy się językiem sztuki kulinarnej i robimy to najlepiej, jak potrafimy.