O nasKarieraNa prezentDoświadczenia SpecjalneWeekly
Pomoc
PL
Icon arrow
Znajdź stolik#ChefsMenuFestiwaleMagazyn Weekly
Logowanie
Icon search
festiwale

Aplikacja RestaurantClub - niezbędna dla Foodies

Kody rabatowe, porządek w rezerwacjach, informacje o festiwalach z wyprzedzeniem - to tylko część korzyści, które niesie korzystanie z aplikacji RestaurantClub! Z appką zyskasz do -60 zł na rezerwacje Festiwali! 

17 października 2024

Nasza aplikacja ma wiele zalet, które możesz odkryć zaraz po jej ściągnięciu: 

👉🏻 Kulinarne festiwale i najlepsze restauracje za jednym kliknięciem

👉🏻 Wszystkie rezerwacje zawsze przy Tobie

👉🏻 Dowiedz się o nowych wydarzeniach przed innymi

👉🏻 Dedykowane kody rabatowe (włącz powiadomienia PUSH! 🔔)

Aplikacja RestaurantClub baner.jpg

Jednak to nie jedyne powody dlaczego warto mieć aplikację RestaurantClub! Możesz zyskać do 60 zł rabatu (rabat 15 zł na 4 kolejne rezerwacje) - po prostu zaproś swoich znajomych do stołu (dodatkowo Twój znajomy otrzyma 15 zł rabatu na swoją pierwszą rezerwację w naszej aplikacji)! Wystarczy, że w aplikacji RestaurantClub wygenerujesz swój kod do poleceń i zaproszeń. Jak to zrobić? To bardzo proste! 

  1. Owtórz swoją aplikację RestaurantClub (jeśli jeszcze jej nie masz, ściągnij ją teraz: dla iPhone’adla Androida)
  2. Przejdź do zakładki Profil, znajdziesz w niej opcję Zaproś i zyskaj!
  3. Znajdziesz tam swój indywidualny kod rabatowy do poleceń dla znajomych - możesz zacząć zapraszać ich do rezerwacji w aplikacji RestaurantClub poprzez jego udostępnienie
  4. Aby zadziałała cała magia polecania, teraz Twój zaproszony znajomy powinien wykorzystać otrzymany kod przy swojej pierwszej rezerwacji w aplikacji RestaurantClub.
  5. Teraz pozostaje już tylko czekać na Twój kod rabatowy - a jest na co czekać: będzie to kod rabatowy o wartości 15 zł na Twoje 4 kolejne rezerwacje w aplikacji RestaurantClub! Jak długo będziesz czekać? Jest to zależne od rezerwacji Twojego zaproszonego znajomego ⌛
  6. Twój kod rabatowy znajdziesz w zakładce Profil -> Moje promocje. Rabat pojawi się tam po odbyciu pierwszej rezerwacji przez zaproszonego znajomego.

Więcej szczegółów na temat aktualnej oferty i kodów rabatowych znajdziesz w aplikacji RestaurantClub w zakładce Profil -> Zaproś i zyskaj. Twoje kody będą na Ciebie czekać w zakładce -> Moje promocje. 

Aktualny regulamin i warunki systemu poleceń znajdziesz w aplikacji RestaurantClub oraz na tutaj

Udostępnij:
Icon facebook
Icon twitter
Icon linkedin

Rekomendowane artykuły

Najlepsze restauracje w Polsce - wyniki Plebiscytu Gości

Wiosenna edycja RestaurantWeek® 2025 rozgrzała kulinarne emocje do maksimum i pobiła wszystkie rekordy. Niemal 215 tysięcy Foodies w Polsce i Czechach świętowało miłość do jedzenia i wspólne spotkania przy stole podczas największych festiwali RestaurantWeek®. W ramach największego plebiscytu restauracyjnego w kraju Goście ocenili i wybrali najlepsze restauracje.

festiwale

Jakim Foodie jesteś? Zrób quiz i sprawdź! 🍽️

Każdy je inaczej, każdy je po swojemu. Bywasz łasuchem, który zawsze ma miejsce na deser? A może sezonowym smakoszem, dla którego szparagi w wiosennym menu RestaurantWeek® to najlepsze co może się zdarzyć? Jest nas wiele, ale każdy Foodie ma swój styl - sprawdź, który Foodie w Tobie drzemie! 
 

👉 Wypełnij Foodie Quiz teraz! »
 

festiwale

Wejdź w tryb śniadaniowy! Zarezerwuj stolik na BreakfastWeek

Już 18 lutego ruszają rezerwacje na największy festiwal śniadaniowy w Polsce - BreakfastWeek. Nadchodząca wiosenna edycja Festiwalu tradycyjnie towarzyszy festiwalowi RestaurantWeek®! i potrwa od 4 marca do 17 kwietnia. 

festiwale

Jesienny Plebiscyt Gości - poznaj najlepsze restauracje w Polsce

Polacy pokochali odkrywanie różnorodności kulinarnej w najlepszych restauracjach i – jak nigdy wcześniej – pragną dzielić się kulinarnymi przeżyciami z bliskimi! Dowodem na to jest rekordowe prawie 200 tysięcy Foodies, którzy spotkali się przy wspólnym stole podczas jesiennych Festiwali RestaurantWeek® i Breakfast Week!

festiwale

Trwa Chef’s Menu – sprawdź, gdzie zarezerwować stolik!

Do 10 grudnia mieszkańcy Warszawy i Krakowa mogą odkrywać kulinarne sekrety i flagowe menu najlepszych Chefów. W ramach MaverickFest, Goście otrzymują trzydaniowe menu z prezentem od marki Glenfiddich.  Każdy z setów jest unikalny, a ich ceny różnią się w zależności od wybranej restauracji oraz menu. Zastanawiasz się, gdzie zarezerwować stolik? Sprawdź nasze propozycje! 

festiwale

MaverickFest - Podążaj za instynktem!

Rusza zimowa edycja Chef’s Menu, czyli MaverickFest – wyjątkowe wydarzenie stworzone przez twórców RestaurantWeekⓇ. Głównymi bohaterami projektu są Chefowie, ich flagowe menu, wizja, odwaga i talent w kreowaniu najlepszych smaków. Inicjatywa obejmuje blisko 40 restauracji w Warszawie i Krakowie, które specjalnie na tę okazję przygotowały unikalne trzydaniowe menu z niespodzianką od marki Glenfiddich w atrakcyjnej cenie – już od 79 zł. Tylko do 10 grudnia!

festiwale

Od brioszki po proziaki - daj się zaskoczyć podczas BreakfastWeek!

Listopad to idealny czas na kulinarne eksperymenty i odkrywanie nowych smaków. Jeśli nie masz ochoty na poranne krzątanie się w kuchni, wybierz się na BreakfastWeek. Wybór jest naprawdę duży – od dobrze znanych klasyków po zaskakujące nowości. Brioche z „mięsem” konopnym, tosty na zakwasie z yerba mate, a może... jajecznica bez jajek?

festiwale

Top 5 dań kuchni polskiej podczas RestaurantWeek®! 

Utarło się, że polska kuchnia jest sycąca, tłusta i esencjonalna. Coś w tym jest, ale klasyki znad Wisły to nie tylko rosół z kluskami, schabowy z mizerią i ziemniakami czy golonka w piwie. Gołąbki na opak, kartacze z chrustem z kiszonej kapusty, a może staropolskie prażuchy?

festiwale

Rezerwacja na RestaurantWeek®? To proste!

Odkrywaj najlepsze restauracje dzięki szybkim rezerwacjom online. Wybieraj z setek najlepszych restauracji w Polsce w popisowym wydaniu! Aby ułatwić to zadanie, przygotowaliśmy krótką instrukcję wideo!

festiwale

Stołuj się na mieście! Festiwale od śniadania, po kolację

Każda edycja RestaurantWeek® to okazja, by odwiedzić nowe restauracje. W jesiennej odsłonie do odwiedzenia jest ponad 400 miejsc, z czego ponad 100 debiutuje w Festiwalu! Dzięki trwającemu równolegle BreakfastWeek, wizyty w restauracjach można zaczynać już o poranku. Rezerwacje kulinarnych odkryć trwają na RestaurantWeek.pl

festiwale

Warszawskie restauracje, do których chce się wracać.

Wiosenna edycja RestaurantWeek® przyniosła setki kulinarnych odkryć. Wiele restauracji, które zachwyciły popisowym menu, zaprasza teraz na swoje regularne dania. Czas pomiędzy Festiwalami to świetny moment, by znów zająć miejsce przy stole w jednej z warszawskich restauracji.
Każde miejsce to inna historia, styl i doświadczenie – wybierz coś dla siebie lub spróbuj wszystkich!

rozmaitości

Martini – ponadczasowa ikona smaku

Czy wiesz, że oryginalną recepturę Martini znają jedynie trzy osoby na świecie? Ten klasyczny włoski aperitif przez lata stał się symbolem stylu i elegancji, a jednocześnie uosobieniem radości życia. Tradycyjna receptura przenosi w świat włoskiego dolce vita - pełnego słońca i dobrego smaku.

artykuł sponsorowany

Piercing - sposób na wyrażenie siebie

Elegancka kolacja w modnej restauracji, ważny biznesowy lunch, a może luźne popołudnie ze znajomymi przy pizzy i winie? Każde spotkanie zasługuje na odpowiednią stylizację, a nic nie podkreśli jej lepiej niż dobrze dobrana biżuteria. Nieskończone możliwości przynosi tu piercing.

artykuł sponsorowany

Nie tylko czarna z cytryną. Teabarista o smakach, rytuałach i herbacianych kompozycjach

Czy herbata może być dopasowana do pory roku, stylu muzycznego albo potrawy? Zdecydowanie tak - o ile wie się, jak się z nią obchodzić. Z teabaristą marki Lipton, Julianem Karewiczem, rozmawiamy o tradycjach picia herbaty na świecie, aromatycznych kompozycjach i o tym, dlaczego warto pić ją nie tylko dla smaku, ale też, żeby zadbać o siebie.

artykuł sponsorowany

Born to break rules! Odkryj smaki, które łamią zasady na RestaurantWeek®!

Czy czekolada może zakochać się w śledziu ze śliwkami? Czy francuska zupa cebulowa odnajdzie się w duecie z lodowym cydrem? A może torcik z krewetkami i filetowanym grejpfrutem to nowy hit wśród Foodies? Na RestaurantWeek® przekroczysz granice kulinarnej wyobraźni i odkryjesz smaki, które łamią wszelkie reguły! Jesteś Born to Be Foodie? 

Nie zwlekaj – zarezerwuj stolik w restauracji już teraz na RestaurantWeek.pl!  »

Biuro Prasowe

Poznaj najgorętsze debiuty wiosennej edycji RestaurantWeek®! Zarezerwuj, zanim zrobią to inni!

Kulinarna rewolucja trwa! Wiosenna edycja RestaurantWeek® to ponad 100 nowych restauracji w całej Polsce, które czekają, by zaskoczyć i zachwycić autorskimi menu. To niepowtarzalna okazja, by przed wszystkimi odkryć miejsca, o których wkrótce będzie głośno. Jesteś #BornToBeFoodie? Nie przegap szansy na wyjątkowe kulinarne doświadczenia! Rezerwuj stolik już teraz na RestaurantWeek.pl. 

Biuro Prasowe

Wyrafinowane dania w domu i restauracji - Lidl Plus i RestaurantWeek® łączą siły!

Masz ochotę na wykwintną kolację w topowej restauracji, a może wolisz delektować się pysznymi potrawami w domowym zaciszu? Dlaczego nie skorzystać z obu opcji? Odtwórz najlepsze menu RestaurantWeek® we własnej kuchni. Dzięki bogatej ofercie produktów w Lidlu, bez trudu przygotujesz potrawy z różnych zakątków świata, a z programem Benefit Plus w aplikacji Lidla, zgarniesz zniżkę na festiwalowe menu podczas RestaurantWeek®. 

Idealne połączenie!

artykuł sponsorowany

Polacy w 10 lat zostali Foodies! 🍽️ RestaurantWeek® napędza rewolucję restauracyjną!

Polska gastronomia eksplodowała! 🍽️ W ciągu dekady (2014-2024) restauracje stały się czymś więcej niż tylko miejscem na szybki posiłek. Dziś to przestrzenie spotkań, kulinarnych odkryć i tworzenia trendów, które wznoszą polską scenę restauracyjną na światowy poziom. Liczba restauracji wzrosła w tym czasie o ponad 30%, wydatki na jedzenie poza domem podwoiły się, a Polacy pokochali odkrywanie nowych smaków, jak nigdy dotąd. W samym sercu tej rewolucji jest RestaurantWeek®, który od 10 lat zmienia zwykłe wyjścia do restauracji w wyjątkowe doświadczenia. Jak Polska stała się krajem Foodies? Oto przepis na sukces ostatniej dekady!

Biuro Prasowe

Wiosenne poranki w trybie śniadaniowym - odkryj śniadaniowe hity podczas BreakfastWeek!

Odkryj poranki w nowym, wiosennym wydaniu! BreakfastWeek przełącza Cię na tryb śniadaniowy i pozwala celebrować każdy poranek bez pośpiechu. To wspaniała okazja, by odkryć najmodniejsze śniadaniownie i zanurzyć się w świecie wyjątkowych smaków. Zapomnij o rutynie! Do 17 kwietnia czekają na Ciebie festiwalowe śniadania, które kuszą nieoczywistymi połączeniami. Brioche z kaszanką, jajem w koszulce i jabłkami w cydrze, naleśniki z kawiorem i śmietankowym serkiem, czy chrupiąca pajda chleba z omletem, kimchi i twarożkiem – to tylko niektóre z popisowych propozycji. Nieważne czy zaczynasz dzień w pojedynkę, z rodziną, czy z przyjaciółmi – jedno kliknięcie dzieli Cię od śniadania, które zmieni rytm Twojego poranka. Wejdź w tryb śniadaniowy i rezerwuj najgorętsze śniadania sezonu.
 

Rezerwuj na śniadanie w restauracji na BreakfastWeek.pl  »

Biuro Prasowe

TOP restauracje, które zachwycają Foodies! Sprawdź, gdzie musisz zjeść na RestaurantWeek®!

Ruszyła wiosenna edycja RestaurantWeek® – największego i najpopularniejszego Festiwalu towarzysko-kulinarnego w Polsce. 

Pod hasłem #BornToBeFoodie od 4 marca do 17 kwietnia topowe restauracje w całym kraju zapraszają na wyjątkowe, trzydaniowe menu w cenach nawet 50% niższych niż w regularnej karcie! Spotkania przy stole to doskonała okazja, żeby spróbować czegoś nowego i zaskoczyć podniebienie nieoczywistymi smakami. Które restauracje podbiją serca prawdziwych Foodies? Sprawdź topowe rekomendacje! 

Najwyższy czas rezerwować stoliki: RestaurantWeek.pl! » 

Biuro Prasowe
Icon arrow
Icon arrow
  • Logo Food Business Award
  • Logo Aig Multimedia Award
  • Logo E-gazele Award
  • Logo Brief Award
  • Logo Environmentally friendly concept Award