O nasKarieraNa prezentDoświadczenia SpecjalneWeekly
Pomoc
PL
Icon arrow
Znajdź stolik#ChefsMenuFestiwaleMagazyn Weekly
Logowanie
Icon search

Arriva Tapas & Pintxos

sezonowe • Podgórska 34, Kraków
Ulubione
Icon text-align-left
Opis restauracji
Kuchnia

hiszpańska

Szef kuchni

Wojciech Gaweł

Atmosfera

casual / swobodna

Rok otwarcia

2024

Tradycja spotyka nowoczesność w Arrivaㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Siema i ¡Hola! Jesteśmy Arriva. Trochę tradycyjni, trochę współcześni, trochę codzienni, trochę eleganccy. Łączymy to najlepsze i sprawdzone z kuchni hiszpańskiej ze współczesnymi trendami kulinarnymi, eksperymentujemy i miksujemy nowoczesność z tradycjami w niezobowiązujący i luźny sposób. Nie ograniczamy się klasycznymi przepisami oraz nie zawężamy siebie w ramki, tylko jednego regionu Hiszpanii, jednego na krzyż przepisu na ziemniaki bravasy i pokazujemy, że mniej to więcej, a więcej to mniej. Jesteśmy zdania, że tortilla może być jak z cebulą, tak i bez, a Sangriaja może być jak słodka tak i wytrawna... kto wie, ten wie ;)
Icon restaurant
Cechy
Icon location-outline
Lokalizacja i dane kontaktowe
  • Logo Food Business Award
  • Logo Aig Multimedia Award
  • Logo E-gazele Award
  • Logo Brief Award
  • Logo Environmentally friendly concept Award