O nasKarieraNa prezentDoświadczenia SpecjalneWeekly
Pomoc
PL
Icon arrow
Znajdź stolik#ChefsMenuFestiwaleMagazyn Weekly
Logowanie
Icon search

Bez Tytułu

casual / swobodna • Poznańska 16, Warszawa, Warszawa
Ulubione
Icon text-align-left
Opis restauracji
Kuchnia

europejska

Szef kuchni

Piotr Ceranowicz

Atmosfera

casual / swobodna

Rok otwarcia

2016

Nasza restauracja nie ma tytułu, bo nazwy wyznaczają granice. Podobnie jak w świecie sztuki, to, co nienazwane, uwalnia wyobraźnię. Nasz szef kuchni jest Francuzem, ale jego przepisy nie mają narodowości. W twórczej improwizacji wykorzystuje zarówno świeże produkty od sprawdzonych lokalnych dostawców, jak i specjały sprowadzone z drugiego końca świata. Drinki w karcie to nasza interpretacja klasycznych receptur – satysfakcję z tego, co znane, lubimy przełamać czymś zaskakującym. W Bez Tytułu obowiązuje jedna zasada - stół nie jest meblem, lecz zaproszeniem do spotkania. Jest tu miejsce zarówno na rodzinne przyjęcie, kolację we dwoje, obiad w godzinach pracy czy wieczornego drinka w gronie przyjaciół. Dajemy Wam to, co sami lubimy najbardziej. Zjedzmy razem coś dobrego!
Icon restaurant
Cechy
Icon location-outline
Lokalizacja i dane kontaktowe
  • Logo Food Business Award
  • Logo Aig Multimedia Award
  • Logo E-gazele Award
  • Logo Brief Award
  • Logo Environmentally friendly concept Award