Kuchnia
europejska
Szef kuchni
Piotr Ceranowicz
Atmosfera
casual / swobodna
Rok otwarcia
2016
Nasza restauracja nie ma tytułu, bo nazwy wyznaczają granice. Podobnie jak w świecie sztuki, to, co nienazwane, uwalnia wyobraźnię. Nasz szef kuchni jest Francuzem, ale jego przepisy nie mają narodowości. W twórczej improwizacji wykorzystuje zarówno świeże produkty od sprawdzonych lokalnych dostawców, jak i specjały sprowadzone z drugiego końca świata. Drinki w karcie to nasza interpretacja klasycznych receptur – satysfakcję z tego, co znane, lubimy przełamać czymś zaskakującym.
W Bez Tytułu obowiązuje jedna zasada - stół nie jest meblem, lecz zaproszeniem do spotkania. Jest tu miejsce zarówno na rodzinne przyjęcie, kolację we dwoje, obiad w godzinach pracy czy wieczornego drinka w gronie przyjaciół.
Dajemy Wam to, co sami lubimy najbardziej. Zjedzmy razem coś dobrego!