Kuchnia
indyjska
Szef kuchni
Virendra Singh
Atmosfera
casual / swobodna
Rok otwarcia
2011
W samym sercu Warszawy, w otoczeniu ekskluzywnych hoteli i biurowców stworzyliśmy dla Państwa niezwykłe miejsce dla wyjątkowych spotkań. Profesjonalna obsługa, wykwalifikowani hinduscy kucharze, szkoleni w najlepszych bombajskich Restauracjach to tylko jedne z wielu powodów, dla których warto odwiedzić naszą Restaurację.
Wieloletnie doświadczenie zdobyte przez nas w warszawskim światku gastronomicznym pokazuje, iż wielu z Gości zasmakowało w naszych przysmakach rodem z Indii. Ser Paneer pieczony w piecu Tandoor, jagnięcina z bakłażanem i soczewicą, czy krewetki w sosie Szefa Kuchni to zaledwie kilka dań, dla których warto nas odwiedzić. Propagujemy kuchnię Indii z najwyższej półki i zachęcamy kolejnych Gości do rozsmakowania się w niej.
W naszym menu znajdą Państwo również bogatą kartę z rozmaitymi alkoholami, ze szczególnym uwzględnieniem hinduskiego piwa i rumu, a barmani przygotują rozmaite koktajle oraz domowe lemoniady.