Kuchnia
indyjska
Szef kuchni
Gopal Singh
Atmosfera
casual / swobodna
Rok otwarcia
2000
Eklektyczne podróże kulinarne w Bombayㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Drodzy Goście!
Witam serdecznie w mojej restauracji, w której odnajdą Państwo bogatą gamę smaków kuchni indyjskiej oraz fusion. Jej wartość polega na dobrze dobranych przyprawach oraz autentycznych i świeżych składnikach.Już jako dziecko byłam zafascynowana zapachami dobywającymi się z kuchni mojej Mamy i moich ciotek z Pendżabu. Zapachy i smaki były częścią mojej tradycji, którąprzeniosłam do Polski, mojej drugiej ojczyzny.Restauracja "Bombay" jest nie tylko miejscem doznań smakowych, ale także źródłem przekazu bogatej kultury, jej kolorytu oraz tego wszystkiego, co Indie mają do zaoferowania. Ci, z Państwa, którzy szukają alternatywnych przeżyć kulinarnych, odnajdą je wmojej restauracji. W nowym menu znajdą Państwo starannie dobrane, wyszukane potrawy. Karta dań zachowuje dotychczasowe walory, ale jednocześnie oferuje szerszą paletę smaków. Stali klienci, odwiedzający restaurację od 16 lat, wracają do nas z różnych stron świata, znajdując tu niezmiennie to samo eklektyczne bogactwo indyjskiej kuchni, i polecają "Bombay" swoim przyjaciołom i rodzinom.Wdzięczna wszystkim za zaufanie zapraszam do restauracji z radością i nadzieją, żeklimat tego miejsca stanie się częścią najlepszych wspomnień.
Anita Agnihotri