O nasKarieraNa prezentDoświadczenia SpecjalneWeekly
Pomoc
PL
Icon arrow
Znajdź stolik#ChefsMenuFestiwaleMagazyn Weekly
Logowanie
Icon search

Ceviche Bar

healthy • ul. Twarda 4, Warszawa, Warszawa
Ulubione
Icon text-align-left
Opis restauracji
Kuchnia

argentyńska

Szef kuchni

Martin Gimenez Castro

Atmosfera

casual / swobodna

Rok otwarcia

2015

Ceviche Bar to koncept kulinarny utrzymany w klimacie Ameryki Południowej, którego pomysłodawcą jest Martin Gimenez Castro. To pierwsza Restauracja w Warszawie specjalizująca się w ceviche (czyt. sewicze)- daniu o wyraźnych smakach, charakterze i przemyślanej kompozycji od przygotowania aż po podanie. Jego głównym składnikiem jest świeża ryba marynowana sokiem z cytrusów, przyprawiona kolendrą, cebulą I chilli. Ceviche to potrawa, która jest jednym z symboli kultury latynoskiej.
Icon restaurant
Cechy
Icon location-outline
Lokalizacja i dane kontaktowe
  • Logo Food Business Award
  • Logo Aig Multimedia Award
  • Logo E-gazele Award
  • Logo Brief Award
  • Logo Environmentally friendly concept Award