Kuchnia
europejska
Szef kuchni
Karol Dmitruk
Atmosfera
casual / swobodna
Rok otwarcia
2017
Drukarnia to multifunkcyjny kompleks restauracyjno-eventowy na warszawskim Kamionku. To historyczne wnętrza starej drukarni na trzech poziomach z całorocznymi tarasami, 700-metrowym ogrodem oraz przestrzenią eventową- stwarzają idealne warunki na wszelkiego rodzaju wydarzenia.
Autorskie menu szefa kuchni Karola Dymitruka oparte jest na daniach sezonowych, ze starannie dobranych składników najwyższej jakości. Każdego dnia serwujemy nowy, domowy lunch. W przestrzeni Dziennej serwowane są śniadania oraz street food.
W naszej karcie win znajdą Państwo ponad 60 pozycji winiarskich, starannie dobranych z całego świata. Wina w Drukarni są ulokowane tak, by każdy mógł łatwo wybrać swój ulubiony gatunek. Każdy smakosz wina znajdzie tutaj coś dla siebie.
Zapraszamy do degustacji – przyjdźcie i rozsmakujcie się w niepowtarzalnej atmosferze miejsca.