O nasKarieraNa prezentDoświadczenia SpecjalneWeekly
Pomoc
PL
Icon arrow
Znajdź stolik#ChefsMenuFestiwaleMagazyn Weekly
Logowanie
Icon search

Ed Red Steak&Poultry House

międzynarodowa • Ulica Bocheńska 7, Kraków
Ulubione
Icon text-align-left
Opis restauracji
Kuchnia

międzynarodowa

Szef kuchni

Przemysław Skibiński

Atmosfera

casual / swobodna

Rok otwarcia

2014

Smakowite podróże przez mięsne regionyㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Ed Red to kultowa mięsna restauracja, łącząca klasyczne kulinarne kanony z nowoczesną wizją wyprzedzającą trendy. Przed laty pionier sezonowania wołowiny na sucho, dziś Ed Red pod wodzą szefa Przemka Skibińskiego, znów zaskakuje, przypominając smakoszom, jak smakuje wolno hodowane ptactwo z rożna. Antrykoty i rostbefy z polskiej wołowiny sezonowanej na sucho, przenosimy z grilla na gorącą patelnię, odkrywając przed miłośnikami steków paletę unikalnych doznań smakowych. Perliczka z rożna ze złocistą, chrupiącą skórką, czy może soczysty stek bastowany ziołami i podany z masłem homarowym? Odpowiedzi na takie pytania znajdziesz tylko w krakowskim Ed Redzie. Odkryj z nami nowy rozdział opowieści o sztuce przyrządzania steków i drobiu!
Icon restaurant
Cechy
Icon location-outline
Lokalizacja i dane kontaktowe
  • Logo Food Business Award
  • Logo Aig Multimedia Award
  • Logo E-gazele Award
  • Logo Brief Award
  • Logo Environmentally friendly concept Award