Cuisine
hiszpańska
Chef
Wojciech Gaweł
Atmosphere
casual / swobodna
Year opened
2024
Tradycja spotyka nowoczesność w Arrivaㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Siema i ¡Hola! Jesteśmy Arriva. Trochę tradycyjni, trochę współcześni, trochę codzienni, trochę eleganccy. Łączymy to najlepsze i sprawdzone z kuchni hiszpańskiej ze współczesnymi trendami kulinarnymi, eksperymentujemy i miksujemy nowoczesność z tradycjami w niezobowiązujący i luźny sposób. Nie ograniczamy się klasycznymi przepisami oraz nie zawężamy siebie w ramki, tylko jednego regionu Hiszpanii, jednego na krzyż przepisu na ziemniaki bravasy i pokazujemy, że mniej to więcej, a więcej to mniej. Jesteśmy zdania, że tortilla może być jak z cebulą, tak i bez, a Sangriaja może być jak słodka tak i wytrawna... kto wie, ten wie ;)