Cuisine
włoska
Chef
Jakub Chmielarczyk
Atmosphere
casual / swobodna
Year opened
1997
Włoskie smaki, polskie upodobaniaㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Od początku Giuseppe tworzy smaczne okazje do spotkania, rozmowy i śmiechu. Bo wierzymy w siłę dobrych relacji. Moment spotkania przy wspólnym stole to pretekst na okazanie przyjaźni, miłości, szacunku. Co więcej, dania ze starannie dobieranymi składnikami, tworzone z uwagą i od serca, mają dobry wpływ na zdrowie i samopoczucie naszych Gości.
Kuchnia Giuseppe to połączenie włoskich dań z polskimi upodobaniami. Bazujemy na włoskich produktach oraz świeżych, sezonowych składnikach. Sami robimy świeży makaron i lepimy ravioli. Giuseppe dzieli się swoim doświadczeniem, organizując warsztaty kulinarne: "Giuseppe dzieciom" oraz "Kulinarne warsztaty integracyjne dla firm". A tym, którzy chcą samodzielnie zrobić posiłek dla ukochanej osoby, Giuseppe przygotowuje Pizza Pacco oraz Pasta Pacco, ze sprawdzonymi przepisami i restauracyjnymi składnikami.
Marzymy o tym, aby Giuseppe stał się Waszym kompanem w kulinarnej podróży.