kokosowa panna cotta / sorbet z czarnej porzeczki / orzechy / owoce leśne
coconut panna cotta / blackcurrant sorbet / nuts / forest fruits
FREE with every menu!
In the next step choose gifts for the reservation
Dewar's 12 Neat
Najczęściej nagradzana na świecie szkocka blended whisky w czystej formie.
Dewar's 12 Old Fashioned
Klasyczny cocktail w wyrafinowanej odsłonie, z nutą cytrusów i bittersa.
Dewar's 12 Sour
Orzeźwiający słodko-kwaśny klasyk pełen charakteru szkockiej whisky, z dodatkiem Vegg White - wegańskiego substytutu białka jaj
Mocktail Sour (~0%)
Włoskie aperitivo (<0,5% alk.) z pianką na bazie Vegg White - wegańskiego substytutu białka jaj.
Description
Cuisine
nowoczesna
Chef
Paweł Łoś
Atmosphere
fine dining
Year opened
2004
La Rotisserie – restauracja na Starym Mieście w Warszawie
Zapraszamy do nowych wnętrz, zachwycających swoją prostotą i elegancją. Zachęcają one do spędzenia wolnego czasu w towarzystwie wspaniałych kreacji Szefa Kuchni Pawła Łosia.
Zmianom wystroju towarzyszy również nowe menu, będące fuzją prostoty i bezpretensjonalnej elegancji.
Zestawienie profesjonalnego zespołu, swobodnej kreatywności oraz świeżych, sezonowych produktów to nasz przepis na wyjątkowość.