Cuisine
europejska
Chef
Yevhenii Skorobahach
Atmosphere
casual / swobodna
Year opened
2013
Od początku staramy się tworzyć nie tylko wyjątkową kuchnię,
ale też klimatyczne miejsce, które przyciąga i oczarowuje gości już od progu.
Całkowicie opieramy się na świeżych zdobyczach
wprost z targów rybnych i produktach od lokalnych dostawców.
Naszych kucharzy nie ograniczają przepisy, a każda wizyta u nas jest nowym odkryciem.
To samo danie i ten sam produkt może pojawiać się w wielu odsłonach.
Codziennie tworzymy autorskie dania.
Sprowadzamy najlepszej jakości produkty i oddajemy je w ręce prawdziwych pasjonatów.
Nasza kuchnia jest pracownią, w której kreujemy nowe kulinarne dzieła.
Nasi kucharze nie znoszą rutyny i sztywnych ram – gotowanie jest dla nas sztuką,
którą powinno się czuć w każdym kolejnym kęsie.