About usCareerAs a giftPremium ExperiencesWeekly
Help
EN
Icon arrow
Find a table#ChefsMenuFestivalsBlog
Sign in
Icon search

Prime Cut & Cigar Room

rybne • Wybrzeże Kościuszkowskie 43b, Warszawa
Favorite
Icon text-align-left
Description
Cuisine

amerykańska

Chef

Michał Tkaczyk

Atmosphere

casual / swobodna

Year opened

2023

179zł za 5 dań + cocktail lub mocktail! ㅤㅤㅤ ㅤ OTWIERAMY NOWY ROZDZIAŁ W WARSZAWSKIEJ GASTRONOMII! ZAPRASZAMY NA KULINARNĄ PODRÓŻ PRZEZ ATLANTYK, PROSTO DO NASZEGO LOKALU W CENTRUM STOLICY. W NASZYM MENU ODKRYJECIE WYŚMIENITE AMERYKAŃSKIE STEKI, Z KTÓRYCH SŁYNIEMY – OD FILET MIGNON PO RIB EYE. NIE ZABRAKNIE TEŻ KLASYCZNYCH BURGERÓW. NASZA OFERTA TO TAKŻE WYBÓR WYRAFINOWANYCH PRZYSTAWEK JAK BEEF CARPACCIO CZY TUNA TARTARE, KTÓRE DOSKONALE KOMPONUJĄ SIĘ Z WYJĄTKOWYM CHARAKTEREM NASZEJ KUCHNI. WSZYSTKO TO W OTOCZENIU NOWOCZESNEJ, TĘTNIĄCEJ ŻYCIEM WARSZAWY, GDZIE HISTORIA SPOTYKA SIĘ Z NOWOCZESNOŚCIĄ. ZAPRASZAMY DO NASZEJ RESTAURACJI PRZY UL. WYBRZEŻE KOŚCIUSZKOWSKIE 43B – MIEJSCA, GDZIE KUCHNIA AMERYKAŃSKA ŁĄCZY SIĘ Z WYJĄTKOWYM KLIMATEM STOLICY POLSKI.
Icon restaurant
Features
Icon location-outline
Location and contact details
  • Logo Food Business Award
  • Logo Aig Multimedia Award
  • Logo E-gazele Award
  • Logo Brief Award
  • Logo Environmentally friendly concept Award