About usCareerAs a giftPremium ExperiencesWeekly
Help
EN
Icon arrow
Find a table#ChefsMenuFestivalsBlog
Sign in
Icon search

Restauracja w Hotelu Park

wege • Ulica Plantowa 1, Szczecin
Favorite
Icon text-align-left
Description
Cuisine

europejska

Chef

Tomasz Madera

Atmosphere

ekskluzywna

Year opened

1998

Cenimy świeże i naturalne produkty W 2013 roku Restauracja Hotelu Park w Szczecinie otrzymała wyróżnienie SlowFood. Nasza kuchnia łączy lokalne specjały i tradycyjne receptury z inspiracjami z całego świata, tworząc niepowtarzalną mieszankę smaków i aromatów na najwyższym poziomie. Menu restauracji zmienia się co sezon, a oferowane potrawy są przygotowane wyłącznie ze świeżych i naturalnych składników. Nasi Klienci chwalą sobie niepowtarzalny smak dań serwowanych w Restauracji Park Hotelu i chętnie do niej wracają. Staramy się wydobyć naturalny smak każdej z potraw. Nasza międzynarodowa kuchnia zdobyła uznanie Slow Food i od roku 2013 możemy poszczycić się jej rekomendacją. Potrawy naszego Szefa Kuchni zdobyły uznanie smakoszy z całego świata, a także szereg wyróżnień w konkursach kulinarnych. Najważniejszy jest smak Szef Kuchni Restauracji Hotelu Park Mariusz Siwak podczas gotowania stosuje naturalne składniki i nowoczesne techniki przyrządzania potraw, na przykład jak Sous Vide, która pozwala wydobyć doskonały smak przy równoczesnym zachowaniu wysokich wartości odżywczych. Na Gości chcących przeżyć prawdziwą kulinarną podróż czeka menu degustacyjne z elementami kuchni molekularnej. To 7 doskonałych potraw o zaskakującej formie i unikalnym smaku, który zachwyci niejedno podniebienie.
Icon restaurant
Features
Icon location-outline
Location and contact details
  • Logo Food Business Award
  • Logo Aig Multimedia Award
  • Logo E-gazele Award
  • Logo Brief Award
  • Logo Environmentally friendly concept Award