O nasKarieraNa prezentDoświadczenia SpecjalneWeekly
Pomoc
PL
Icon arrow
Znajdź stolik#ChefsMenuFestiwaleMagazyn Weekly
Logowanie
Icon search

Ferment Praski Koneser

obiad • Plac Konesera 10A lok. 33, Warszawa, Warszawa
Ulubione
Icon text-align-left
Opis restauracji
Kuchnia

polska

Szef kuchni

Tomasz Dąbrowski

Atmosfera

casual / swobodna

Rok otwarcia

2018

Kulinarne doświadczenie, kreatywność i fascynacja nowoczesną kuchnią polską skłoniły nas do stworzenia restauracji Ferment Praski w duchu neo bistro. Bazujemy na polskich produktach sezonowych i łączymy je ze smakami i technikami gotowania z różnych zakątków świata tworząc formułę „twist”.
Icon restaurant
Cechy
Icon location-outline
Lokalizacja i dane kontaktowe
  • Logo Food Business Award
  • Logo Aig Multimedia Award
  • Logo E-gazele Award
  • Logo Brief Award
  • Logo Environmentally friendly concept Award