O nasKarieraNa prezentDoświadczenia SpecjalneWeekly
Pomoc
PL
Icon arrow
Znajdź stolik#ChefsMenuFestiwaleMagazyn Weekly
Logowanie
Icon search

Ferula - Bacówka Hotel & SPA (Radawa)

krewetki • Cicha 30a, Rzeszów
Ulubione
Icon text-align-left
Opis restauracji
Kuchnia

nowoczesna

Szef kuchni

Kamil Wyka

Atmosfera

fine dining

Rok otwarcia

2017

Restauracja Ferula w Hotelu Bacówka Radawa & SPA**** to tradycyjna kuchnia w nowoczesnym wydaniu. Jej podstawą są ekologiczne produkty pochodzące od regionalnych dostawców. Wyjątkowy smak przygotowywanych przez nas potraw wzbogacany jest przez świeże zioła, które zrywane są prosto z naszego ogródka. Dbałość o najwyższą jakość serwowanych przez nas dań sprawiła, że restauracja Ferula została doceniona przez niezależnych ekspertów. Została ona wyróżniona m.in. w Żółtym Przewodniku Gault & Millau Polska i znalazła się w gronie Poland 100 Best Restaurants, a wdrażana od samego początku istnienia restauracji idea, stała się podstawą, aby ubiegać się o prestiżowy certyfikat Slow Food Polska. Hotel i restauracja łączą w sobie najwyższą jakość obsługi, doskonałe jedzenie i przytulną atmosferę, w której aż chce się zasmakować w pożywnych śniadaniach czy romantycznych kolacjach we dwoje. Ponadto, restauracja oferuje starannie dobrane menu dziecięce, odpowiadając na wymagania najmłodszych gości.
Icon restaurant
Cechy
Icon location-outline
Lokalizacja i dane kontaktowe
  • Logo Food Business Award
  • Logo Aig Multimedia Award
  • Logo E-gazele Award
  • Logo Brief Award
  • Logo Environmentally friendly concept Award