O nasKarieraNa prezentDoświadczenia SpecjalneWeekly
Pomoc
PL
Icon arrow
Znajdź stolik#ChefsMenuFestiwaleMagazyn Weekly
Logowanie
Icon search

Galicja

ryby • Marszałka Józefa Piłsudskiego 66, Wrocław
Ulubione
Icon text-align-left
Opis restauracji
Kuchnia

polska

Szef kuchni

Michał Bekisz

Atmosfera

casual / swobodna

Rok otwarcia

1990

Galicyjska tajemnica na talerzu czekaㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Restauracja Galicja, znajdująca się w centrum Wrocławia, jest miejscem, gdzie czar epoki Oświecenia wciąż trwa. Po przekroczeniu progów naszej restauracji znajdą się Państwo w historycznej Galicji. To tam powstało połączenie polskich, sycących potraw opartych na tradycyjnych składnikach i wykwintnych dań, którymi cieszono podniebienia nie tylko w Austrii, ale i w całej ówczesnej Europie. Dzięki temu potrawy przygotowane przez naszego szefa kuchni Michała Bekisz są eleganckie, a jednocześnie smakowite i sycące.
Icon restaurant
Cechy
Icon location-outline
Lokalizacja i dane kontaktowe
  • Logo Food Business Award
  • Logo Aig Multimedia Award
  • Logo E-gazele Award
  • Logo Brief Award
  • Logo Environmentally friendly concept Award