O nasKarieraNa prezentDoświadczenia SpecjalneWeekly
Pomoc
PL
Icon arrow
Znajdź stolik#ChefsMenuFestiwaleMagazyn Weekly
Logowanie
Icon search

inAzia w Sheraton 5*

fine dining • Ulica Bolesława Prusa 2, Warszawa 00-493, Warszawa
Ulubione
inAzia w Sheraton 5*
inAzia w Sheraton 5*
inAzia w Sheraton 5*
inAzia w Sheraton 5*
inAzia w Sheraton 5*
inAzia w Sheraton 5*

Rezerwuj stolik z menu lub bez

Rezerwuj sam stolik
Zrób rezerwację bez popisowego menu
Opis restauracji
Icon text-align-left
Opis restauracji
Kuchnia

azjatycka

Szef kuchni

Marcin Sasin

Atmosfera

fine dining

Rok otwarcia

1996

Tylko w ten weekend w InAzia - zwycięzcy Festiwalu FineDiningWeek®! Zaprasza Roku Gin InAzia. Kuchnia azjatycka na placu Trzech Krzyży. InAzia znakomitą renomą cieszy się od lat. Azjatycka restauracja mieści się w dopiero co odnowionym hotelu Sheraton Grand Warsaw na placu Trzech Krzyży. Renomą cieszy się także szef kuchni Marcin Sasin, który dba o wszystko - od jakości składników, przez formę podawanych potraw, po przyjemny klimat tu panujący. Co znajdziemy w menu podczas Fine Dining Week? Ośmiornica z glonami kaiso i sosem kolendrowym, tatar z bakłażana z chrupiącym ciastem i kawiorem sojowym, chrupiące grzyby enoki z pieczoną dynią hokkaido i policzki wołowe w sosie curry z warzywami. Między jedną a drugą potrawą zjecie wyśmienitą zupę słodko kwaśną z wędzonym sumem i tofu. Deser w postaci musu pomarańczowego z karmelem lub karamboli z paloną białą czekolada zamykają listę prawdziwych azjatyckich smakołyków, których spróbujecie w InAzia.
Icon restaurant
Cechy
Bądź eko! #JedzDlaZiemi
rybne
Cechy
fine dining
ekskluzywna
kolacja
restauracja
sala prywatna
Azjatyckie WOW!
Romantycznie
zupy
ryby
desery
Icon location-outline
Lokalizacja i dane kontaktowe
Ulica Bolesława Prusa 2, Warszawa 00-493
Icon phone-outline-
Icon facebookIcon instagram
  • Logo Food Business Award
  • Logo Aig Multimedia Award
  • Logo E-gazele Award
  • Logo Brief Award
  • Logo Environmentally friendly concept Award