Kuchnia
azjatycka
Szef kuchni
Marcin Sasin
Atmosfera
fine dining
Rok otwarcia
1996
Tylko w ten weekend w InAzia - zwycięzcy Festiwalu FineDiningWeek®! Zaprasza Roku Gin
InAzia. Kuchnia azjatycka na placu Trzech Krzyży.
InAzia znakomitą renomą cieszy się od lat. Azjatycka restauracja mieści się w dopiero co odnowionym hotelu Sheraton Grand Warsaw na placu Trzech Krzyży. Renomą cieszy się także szef kuchni Marcin Sasin, który dba o wszystko - od jakości składników, przez formę podawanych potraw, po przyjemny klimat tu panujący. Co znajdziemy w menu podczas Fine Dining Week? Ośmiornica z glonami kaiso i sosem kolendrowym, tatar z bakłażana z chrupiącym ciastem i kawiorem sojowym, chrupiące grzyby enoki z pieczoną dynią hokkaido i policzki wołowe w sosie curry z warzywami. Między jedną a drugą potrawą zjecie wyśmienitą zupę słodko kwaśną z wędzonym sumem i tofu. Deser w postaci musu pomarańczowego z karmelem lub karamboli z paloną białą czekolada zamykają listę prawdziwych azjatyckich smakołyków, których spróbujecie w InAzia.