Kuchnia
indyjska
Atmosfera
casual / swobodna
Rok otwarcia
2006
Azjatycka fuzja smaków z Nepaluㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Kuchnia indyjska i nepalska z wpływami tajskimi i chińskimi, a nawet katarskimi. Oryginalne dania powstały w oparciu o receptury tradycyjne i uwspółcześnione, opracowane i serwowane przez ośmiu wykwalifikowanych kucharzy rodem z Nepalu, zdobywających doświadczenia kulinarne w wielu krajach Azji Południowej. Doskonała jakość dań to połączenie wiedzy i pasji, wyłącznie świeżych składników i najlepszej jakości przypraw. Mandala na Mokotowie to miejsce eleganckie i modernistyczne, reprezentujące najlepsze cechy lat siedemdziesiątych, kiedy to świat zachwycił się kulturą wschodnią. Znakomite na rodzinne i zawodowe spotkania w miłej atmosferze i niekonwencjonalnym, stylowym otoczeniu.