Kuchnia
międzynarodowa
Szef kuchni
Michał Tkaczyk
Atmosfera
ekskluzywna
Rok otwarcia
1901
W zlokalizowanej w słynnym Hotelu Bristol, Warsaw z osobnym wejściem od ulicy Karowej Restauracji Marconi od rana do wieczora panuje przyjemna, swobodna atmosfera.
Szef Kuchni Michał Tkaczyk tworzy dania oparte na współczesnych smakach, korzystając z najlepszych sezonowych produktów od swoich sprawdzonych, lokalnych dostawców. W menu znajdziemy m.in. tatara z polskiej wołowiny, lekkie sałatki, a także wybór najlepszych mięs i owoców morza. Słynna cukiernia Hotelu Bristol, Warsaw przygotowuje dla restauracji wypieki i desery prezentujące najwyższy kunszt sztuki cukierniczej.
Marconi z widokiem na zaciszne patio jest miejscem na szybki lunch, spotkanie biznesowe, rodzinne spotkanie czy romantyczną kolację. Restauracja słynie także z niedzielnych brunchy.