O nasKarieraNa prezentDoświadczenia SpecjalneWeekly
Pomoc
PL
Icon arrow
Znajdź stolik#ChefsMenuFestiwaleMagazyn Weekly
Logowanie
Icon search

Marconi w Hotelu Bristol

ekskluzywna • Krakowskie Przedmieście 42/44 (Hotel Bristol), Warszawa, Warszawa
Ulubione
Icon text-align-left
Opis restauracji
Kuchnia

międzynarodowa

Szef kuchni

Michał Tkaczyk

Atmosfera

ekskluzywna

Rok otwarcia

1901

W zlokalizowanej w słynnym Hotelu Bristol, Warsaw z osobnym wejściem od ulicy Karowej Restauracji Marconi od rana do wieczora panuje przyjemna, swobodna atmosfera. Szef Kuchni Michał Tkaczyk tworzy dania oparte na współczesnych smakach, korzystając z najlepszych sezonowych produktów od swoich sprawdzonych, lokalnych dostawców. W menu znajdziemy m.in. tatara z polskiej wołowiny, lekkie sałatki, a także wybór najlepszych mięs i owoców morza. Słynna cukiernia Hotelu Bristol, Warsaw przygotowuje dla restauracji wypieki i desery prezentujące najwyższy kunszt sztuki cukierniczej. Marconi z widokiem na zaciszne patio jest miejscem na szybki lunch, spotkanie biznesowe, rodzinne spotkanie czy romantyczną kolację. Restauracja słynie także z niedzielnych brunchy.
Icon restaurant
Cechy
Icon location-outline
Lokalizacja i dane kontaktowe
  • Logo Food Business Award
  • Logo Aig Multimedia Award
  • Logo E-gazele Award
  • Logo Brief Award
  • Logo Environmentally friendly concept Award