O nasKarieraNa prezentDoświadczenia SpecjalneWeekly
Pomoc
PL
Icon arrow
Znajdź stolik#ChefsMenuFestiwaleMagazyn Weekly
Logowanie
Icon search

Na Lato

nocne życie • Rozbrat 44a, Warszawa, Warszawa
Ulubione
Icon text-align-left
Opis restauracji
Kuchnia

europejska

Szef kuchni

Kamil Orzechowski

Atmosfera

nocne życie

Rok otwarcia

2012

Na Lato Day&Night - na jedzenie, na relaks, na imprezę Restauracja Na Lato to miejsce, w którym przez cały dzień serwuje się sezonowe jedzenie, wieczorem celebruje życie nocne przy winie i koktajlach, a w weekend tańczy do rana. Dominuje tu kuchnia włoska i francuska z widocznymi wpływami angielskimi i polskimi. Szef kuchni Michał Myszkiewicz, absolwent prestiżowej szkoły Le Cordon Bleu, stawia przede wszystkim na prostotę i tradycyjne receptury, dlatego w Na Lato wszystkie składniki są wytwarzane na miejscu ze świeżych produktów. Oprócz fantastycznych potraw Na Lato oferuje szeroką gamę wybornych koktajli, alkoholi oraz specjalnie wyselekcjonowanych przez sommeliera win. Prosta i smaczna kuchnia, pyszne koktajle, weekendowe imprezy, letni ogródek w otoczeniu parku, a także całoroczny ogród zimowy tworzą atmosferę, dzięki której Na Lato stało się ulubionym miejscem spotkań i relaksu.
Icon restaurant
Cechy
Icon location-outline
Lokalizacja i dane kontaktowe
  • Logo Food Business Award
  • Logo Aig Multimedia Award
  • Logo E-gazele Award
  • Logo Brief Award
  • Logo Environmentally friendly concept Award