O nasKarieraNa prezentDoświadczenia SpecjalneWeekly
Pomoc
PL
Icon arrow
Znajdź stolik#ChefsMenuFestiwaleMagazyn Weekly
Logowanie
Icon search

inAzia Omakase w Sheraton 5*

 • desery
Bolesława Prusa 2, Warszawa
Ulubione
inAzia Omakase w Sheraton 5*
inAzia Omakase w Sheraton 5*
inAzia Omakase w Sheraton 5*
inAzia Omakase w Sheraton 5*

Rezerwuj stolik z menu lub bez

Icon book-new
Rezerwuj z menu FineDiningWeek®
Autorskie 3 lub 5-daniowe menu + festiwalowy cocktail
Menu
Icon text-align-left
Opis restauracji
Kuchnia

azjatycka

Atmosfera

fine dining

Rok otwarcia

1990

InAzia. Kuchnia azjatycka na placu Trzech Krzyży. InAzia znakomitą renomą cieszy się od lat. Azjatycka restauracja mieści się w dopiero co odnowionym hotelu Sheraton Grand Warsaw na placu Trzech Krzyży. Renomą cieszy się także szef kuchni Marcin Sasin, który dba o wszystko - od jakości składników, przez formę podawanych potraw, po przyjemny klimat tu panujący. Co znajdziemy w menu podczas Fine Dining Week? Ośmiornica z glonami kaiso i sosem kolendrowym, tatar z bakłażana z chrupiącym ciastem i kawiorem sojowym, chrupiące grzyby enoki z pieczoną dynią hokkaido i policzki wołowe w sosie curry z warzywami. Między jedną a drugą potrawą zjecie wyśmienitą zupę słodko kwaśną z wędzonym sumem i tofu. Deser w postaci musu pomarańczowego z karmelem lub karamboli z paloną białą czekolada zamykają listę prawdziwych azjatyckich smakołyków, których spróbujecie w InAzia.
Icon restaurant
Cechy
Cechy
Laureaci
desery
ryby
fine dining
ekskluzywna
kolacja
restauracja
Doświadczenie Specjalne
Icon location-outline
Lokalizacja i dane kontaktowe
Bolesława Prusa 2
Icon phone-outline+48 730 307 150
  • Logo Food Business Award
  • Logo Aig Multimedia Award
  • Logo E-gazele Award
  • Logo Brief Award
  • Logo Environmentally friendly concept Award