Kuchnia
chińska
Szef kuchni
Xiang Shyioung
Atmosfera
casual / swobodna
Rok otwarcia
2017
To miejsce, które łączy tradycyjną chińską kuchnię z wyraźną nutą nowoczesności i świeżości.
Kaczka po pekińsku, królewskie krewetki z Morza Żółtego, wyraziste smaki wykwintnej kuchni
Seczuańskiej, cesarskie dania z XI’an – prawdziwy Jedwabny Szlak kulinarny.
Świeżość lokalnych i ekologicznych produktów, z których nasi chińscy kucharze wyczarowują nowe doznania, czerpiąc inspirację z cudów kulinarnego świata.
Miseczki wypełnione pasją, pikanterią i wyrafinowaniem specjalnie dla Twojego podniebienia.
Sztuka kreowania nowych smaków, a także tradycyjna akademia parzenia herbaty.
Spotkajmy się na Pańskiej 85 - wkrótce może być to Twój ulubiony adres.