Kuchnia
międzynarodowa
Szef kuchni
Michał Babiński
Atmosfera
casual / swobodna
Rok otwarcia
2020
Praski Butcher: Mięsne arcydzieło Pragiㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Praski Butcher powstał z pasji do dobrego jedzenia, a w szczególności dobrego mięsa oraz zamiłowania do warszawskiej Pragi. Praski Butcher jest wynikiem ewolucji, którą przechodziło to miejsce i zespół, który je tworzy.
Wierzymy, że dobre jedzenie to połączenie dobrych, świeżych składników i kreatywności szefa kuchni, ale wyznajemy zasadę, że rzeczy proste są często najlepsze. Mamy wśród nas entuzjastów różnych kuchni, dlatego w naszym menu znajdziesz inspiracje z różnych stron świata. Naszym celem jest dzielić się w wami tym co umiemy robić najlepiej i skłaniać was do dzielenia się pomiędzy sobą.