O nasKarieraNa prezentDoświadczenia SpecjalneWeekly
Pomoc
PL
Icon arrow
Znajdź stolik#ChefsMenuFestiwaleMagazyn Weekly
Logowanie
Icon search

Prime Cut & Cigar Room

rybne • Wybrzeże Kościuszkowskie 43b, Warszawa
Ulubione
Icon text-align-left
Opis restauracji
Kuchnia

amerykańska

Szef kuchni

Michał Tkaczyk

Atmosfera

casual / swobodna

Rok otwarcia

2023

179zł za 5 dań + cocktail lub mocktail! ㅤㅤㅤ ㅤ OTWIERAMY NOWY ROZDZIAŁ W WARSZAWSKIEJ GASTRONOMII! ZAPRASZAMY NA KULINARNĄ PODRÓŻ PRZEZ ATLANTYK, PROSTO DO NASZEGO LOKALU W CENTRUM STOLICY. W NASZYM MENU ODKRYJECIE WYŚMIENITE AMERYKAŃSKIE STEKI, Z KTÓRYCH SŁYNIEMY – OD FILET MIGNON PO RIB EYE. NIE ZABRAKNIE TEŻ KLASYCZNYCH BURGERÓW. NASZA OFERTA TO TAKŻE WYBÓR WYRAFINOWANYCH PRZYSTAWEK JAK BEEF CARPACCIO CZY TUNA TARTARE, KTÓRE DOSKONALE KOMPONUJĄ SIĘ Z WYJĄTKOWYM CHARAKTEREM NASZEJ KUCHNI. WSZYSTKO TO W OTOCZENIU NOWOCZESNEJ, TĘTNIĄCEJ ŻYCIEM WARSZAWY, GDZIE HISTORIA SPOTYKA SIĘ Z NOWOCZESNOŚCIĄ. ZAPRASZAMY DO NASZEJ RESTAURACJI PRZY UL. WYBRZEŻE KOŚCIUSZKOWSKIE 43B – MIEJSCA, GDZIE KUCHNIA AMERYKAŃSKA ŁĄCZY SIĘ Z WYJĄTKOWYM KLIMATEM STOLICY POLSKI.
Icon restaurant
Cechy
Icon location-outline
Lokalizacja i dane kontaktowe
  • Logo Food Business Award
  • Logo Aig Multimedia Award
  • Logo E-gazele Award
  • Logo Brief Award
  • Logo Environmentally friendly concept Award