O nasKarieraNa prezentDoświadczenia Specjalne
Pomoc
PL
Icon arrow
Icon hamburger
Znajdź stolik#ChefsMenuFestiwaleMagazyn Weekly
Logowanie
Icon search

Prodiż Warszawski

casual / swobodna • Ulica Poznańska 16, Warszawa
Ulubione
Icon text-align-left
Opis restauracji
Kuchnia

polska

Szef kuchni

Seweryn Świtoń

Atmosfera

casual / swobodna

Rok otwarcia

2015

Regularna cena za 2 Gości

brak danych

99zł za 3 dania + cocktail lub mocktail! ㅤㅤㅤㅤ To lokal specjalizujący się w daniach kuchni polskiej. W menu znajdziemy ryby mazurskie w zalewie octowej, żurek na borowikach, rosół z raków czy pierogi z cielęciną i borowikami. Karta zawiera zarówno standardy kuchni polskiej takie jak tatar, nóżki czy śledź jak i rzadziej spotykane dania jak nereczka cielęca, pręga wołowa czy naleśnik z mazurskimi rakami. Szefem kuchni restauracji Prodiż Warszawski jest Seweryn Świtoń, wcześniej szef kuchni polskich restauracji Tradycja i Różana.
Icon restaurant
Cechy
Icon location-outline
Lokalizacja i dane kontaktowe
  • Logo Food Business Award
  • Logo Aig Multimedia Award
  • Logo E-gazele Award
  • Logo Brief Award
  • Logo Environmentally friendly concept Award