Kuchnia
nowoczesna
Szef kuchni
Adam Mierzwa
Atmosfera
casual / swobodna
Rok otwarcia
2023
Restauracja inna niż wszystkie, w której zaskakujemy nietuzinkowością. Z prostych składników tworzymy cuda 🙂
W przeciwieństwie do prostoty, lubimy też nieźle namieszać 😉 Serca wołowe, grasica czy bycze jądra. Uwielbiamy bawić się podrobami, które są źle kojarzone lub zapomniane. Podobno mamy nawet moc odczarowywania ich złego imienia 😉
Ponadto jesteśmy jedyną restauracją z możliwością degustacji, której nie trzeba wcześniej sygnalizować. Wchodzicie, decydujecie się na degustacje i ją dostajecie. Każda jedna, jest indywidualnie dobrana pod danych gości, niepowtarzalna. Podczas jednej kolacji oferujemy spróbowania siedmiu dań, czy to nie wspaniałe?
Chcemy, by w Naszej Restauracji, każdy czuł się dobrze i swobodnie. Starannie dbamy o klimat, jakość i atmosferę. Naszym priorytetem jest to, żebyście z uśmiechem na twarzy do nas wracali 🙂
Estera & Adam