Kuchnia
francuska
Szef kuchni
Danny Bakker
Atmosfera
casual / swobodna
Rok otwarcia
2021
Restaurant de Paris stworzyliśmy z miłości do jedzenia, podróżowania i przyjmowania gości. Uwielbiamy podróżować, a każda nasza wyprawa to fantastyczna, kulinarna przygoda, z której zabieramy ze sobą nowe smaki i przygotowujemy je później we własnej kuchni. Jesteśmy szczęśliwi, gdy możemy dzielić się naszymi pasjami z gośćmi. Zabieramy ich w podróż do innego wymiaru smaku. Nasze menu zmienia się zgodnie z porami roku. Zawsze staramy się, by w karcie znalazły się nasze klasyczne dania, cieszące się Waszym największym uznaniem. Dodatkowo wprowadzamy nowe propozycje, które wierzymy, że również pokochacie.
Pragniemy, by każdy kto zawita w nasze progi, czuł się swobodnie jak w domu przyjaciół, których zawsze cieszy jego wizyta. Cieszymy się, że nas odwiedziliście.