O nasKarieraNa prezentDoświadczenia SpecjalneWeekly
Pomoc
PL
Icon arrow
Znajdź stolik#ChefsMenuFestiwaleMagazyn Weekly
Logowanie
Icon search

Rzeźnia - Best Ribs in Town (Plac Dominikański)

casual / swobodna • Plac Dominikański 2, Kraków, Kraków
Ulubione
Icon text-align-left
Opis restauracji
Kuchnia

amerykańska

Szef kuchni

Przemek Bilski

Atmosfera

casual / swobodna

Rok otwarcia

2016

Rzeźnia to krakowska stolica miłośników dobrego mięsa! Nasza restauracja mieści się przy Placu Dominikańskim 2, kilka kroków od Rynku Głównego Krakowa. Serwujemy w niej największe i najlepsze żeberka w Polsce. Specjalnie wyselekcjonowane mięso od lokalnych dostawców. Tajemne receptury autorskich sosów. To wszystko tworzy niezapomnianą kompozycję smaków i doznań kulinarnych. Przemysław Bilski, nasz Szef Kuchni, swe wybitne umiejętności doskonalił na wschodnim wybrzeżu Australii. Tam, gdzie sztuka grillowania stała się częścią kultury i przyczynkiem do wyśmienitego samopoczucia mieszkańców. W Rzeźni skonsumujesz też doskonałe steki i burgery w naprawdę zaskakujących kompozycjach smakowych. Żebro żebrem, ale człowiek pić musi. Jako dopełnienie mięsnej uczty proponujemy orzeźwiające domowe lemoniady, piwa z lokalnych browarów, a dla prawdziwych smakoszy bogatą ofertę najlepszych win. Gorąco zapraszamy do wizyty w naszej restauracji. Każdego dnia dbamy o ucztę dla Twojego podniebienia. Zajrzyj, a gwarantujemy, że będziesz do nas wracał kopytkując ze smakiem ;)
Icon restaurant
Cechy
Icon location-outline
Lokalizacja i dane kontaktowe
  • Logo Food Business Award
  • Logo Aig Multimedia Award
  • Logo E-gazele Award
  • Logo Brief Award
  • Logo Environmentally friendly concept Award