O nasKarieraNa prezentDoświadczenia SpecjalneWeekly
Pomoc
PL
Icon arrow
Znajdź stolik#ChefsMenuFestiwaleMagazyn Weekly
Logowanie
Icon search

Sypka Mąka i Masło

obiad • ul. Rydygiera 13, Warszawa, Warszawa
Ulubione
Icon text-align-left
Opis restauracji
Kuchnia

włoska

Szef kuchni

Jerzy Sobieniak

Rok otwarcia

2018

Sypka Mąka to idea dobrej kuchni z prostych produktów. Pomysły przesiane tak, aby wybrać te najlepsze - te, które gwarantują dobrą atmosferę w lokalu. Oczywiście nie zapominając o szczypcie dobrego smaku i odrobinie empatii w kierunku każdego mięsożercy, weganina, wegetarianina, bezglutenowca i uczuleniowca w miarę naszych możliwości. Pomysły wyrośnięte na proste dania, które rumienią się i dojrzewają każdego dnia. Bo bez sypkiej mąki nic dobrze nie rośnie. „Ta kuchnia jest jak Ja - prosta i zrobiona, aby cieszyć i celebrować czas, którego każdy ma dziś mało, a dobre jedzenie to taka nagroda za trud codzienności…” - zapraszam, Jurek Sobieniak.
Icon restaurant
Cechy
Icon location-outline
Lokalizacja i dane kontaktowe
  • Logo Food Business Award
  • Logo Aig Multimedia Award
  • Logo E-gazele Award
  • Logo Brief Award
  • Logo Environmentally friendly concept Award