Kuchnia
europejska
Szef kuchni
Andrzej Wrzosek
Atmosfera
ekskluzywna
Rok otwarcia
2002
179zł za 5 dań + cocktail lub mocktail!
ㅤㅤㅤㅤ
Restauracja "Venti-tre" znajduje się w pięciogwiazdkowym Regent Warsaw Hotel. Szefowie kuchni połączyli w swoim menu dania kuchni polskiej i śródziemnomorskiej prezentując nowatorskie smaki. W ofercie znajdują się niedzielne brunche z menu kuchni międzynarodowej, business lunche oraz liczne promocje sezonowe.
Unikalnym "dziełem kulinarnym" serwowanym gościom na śniadaniach jest miód „Łazienki Gold” z pierwszej pasieki miejskiej w Polsce, powstałej na dachu hotelu w 2012 r.
Wyjątkową atmosferę restauracji tworzy otwarta kuchnia, opalany drewnem piec, a latem - taras, gdzie wśród zieleni można choć na chwilę uciec od codzienności.