O nasKarieraNa prezentDoświadczenia SpecjalneWeekly
Pomoc
PL
Icon arrow
Znajdź stolik#ChefsMenuFestiwaleMagazyn Weekly
Logowanie
Icon search

Venti-tre w Regent Warsaw Hotel 5*

ekskluzywna • Belwederska 23, Warszawa, Warszawa
Ulubione
Icon text-align-left
Opis restauracji
Kuchnia

europejska

Szef kuchni

Andrzej Wrzosek

Atmosfera

ekskluzywna

Rok otwarcia

2002

179zł za 5 dań + cocktail lub mocktail! ㅤㅤㅤㅤ Restauracja "Venti-tre" znajduje się w pięciogwiazdkowym Regent Warsaw Hotel. Szefowie kuchni połączyli w swoim menu dania kuchni polskiej i śródziemnomorskiej prezentując nowatorskie smaki. W ofercie znajdują się niedzielne brunche z menu kuchni międzynarodowej, business lunche oraz liczne promocje sezonowe. Unikalnym "dziełem kulinarnym" serwowanym gościom na śniadaniach jest miód „Łazienki Gold” z pierwszej pasieki miejskiej w Polsce, powstałej na dachu hotelu w 2012 r. Wyjątkową atmosferę restauracji tworzy otwarta kuchnia, opalany drewnem piec, a latem - taras, gdzie wśród zieleni można choć na chwilę uciec od codzienności.
Icon restaurant
Cechy
Icon location-outline
Lokalizacja i dane kontaktowe
  • Logo Food Business Award
  • Logo Aig Multimedia Award
  • Logo E-gazele Award
  • Logo Brief Award
  • Logo Environmentally friendly concept Award