O nasKarieraNa prezentDoświadczenia SpecjalneWeekly
Pomoc
PL
Icon arrow
Znajdź stolik#ChefsMenuFestiwaleMagazyn Weekly
Logowanie
Icon search

Zelter (Bytom)

bowl • Strażacka 3a, Silesia
Ulubione
Icon text-align-left
Opis restauracji
Kuchnia

amerykańska

Szef kuchni

Krystian Ratajczak

Atmosfera

casual / swobodna

Rok otwarcia

2014

W maju 2014 otworzyliśmy małe 8-mio stolikowe bistro w centrum Bytomia. W lokalu tym "od zawsze była gastronomia", więc było trochę łatwiej, ale od razu zawiesiliśmy wysoko poprzeczkę, że nie chcemy być przeciętniakiem tak w Bytomiu, jak i na Śląsku. Udało się! Stale w trendzie, stale szukamy nowych inspiracji. Na przełomie 2018/19 powiększyliśmy dwukrotnie nasz lokal. Do tego klimatyczny ogródek przed lokalem. Do dziś wywołujemy wypieki na Waszych twarzach i ciepło w brzuszkach. Piwo kraftowe to też nasza silna strona. Mamy 8 kranów, dużo butelek i puszek. Poza tym aperol, cydr, prosecco i same dobre dobre rzeczy 🖤
Icon restaurant
Cechy
Icon location-outline
Lokalizacja i dane kontaktowe
  • Logo Food Business Award
  • Logo Aig Multimedia Award
  • Logo E-gazele Award
  • Logo Brief Award
  • Logo Environmentally friendly concept Award