Kuchnia
amerykańska
Szef kuchni
Krystian Ratajczak
Atmosfera
casual / swobodna
Rok otwarcia
2014
W maju 2014 otworzyliśmy małe 8-mio stolikowe bistro w centrum Bytomia. W lokalu tym "od zawsze była gastronomia", więc było trochę łatwiej, ale od razu zawiesiliśmy wysoko poprzeczkę, że nie chcemy być przeciętniakiem tak w Bytomiu, jak i na Śląsku.
Udało się!
Stale w trendzie, stale szukamy nowych inspiracji.
Na przełomie 2018/19 powiększyliśmy dwukrotnie nasz lokal. Do tego klimatyczny ogródek przed lokalem.
Do dziś wywołujemy wypieki na Waszych twarzach i ciepło w brzuszkach.
Piwo kraftowe to też nasza silna strona. Mamy 8 kranów, dużo butelek i puszek.
Poza tym aperol, cydr, prosecco i same dobre dobre rzeczy 🖤